Noticia1
01 May 2015

El Futbol platja, esport amb enormes possibilitats


Josep Mª Bartomeu is President of FC Barcelona


 

 

La Barcelona Beach Soccer Cup 2015 portarà el millor futbol platja a casa nostra, i com a referent esportiu de la ciutat, el FC Barcelona s’enorgulleix de convidar-vos a un esdeveniment que de ben segur deixarà empremta a la capital de Catalunya. 

 

Com a disciplina plenament integrada en l’estructura FIFA, igual que el futbol i el futbol sala, el FC Barcelona recolza completament la pràctica i difusió del futbol platja, havent ja participat en diferents competicions de prestigi internacional en llocs tan emblemàtics com Rio de Janeiro, Qatar o Nigèria. Es tracta d’ una modalitat diferent, fresca i espectacular, que t’atrapa en quant la coneixes, i que en un entorn com la nostra ciutat s’hi troba, més que mai, com a casa. No hi podíem faltar. 

 

Per a nosaltres, és una gran satisfacció poder aportar el nostre granet de sorra al creixement d’una disciplina FIFA que ja ha demostrat el seu potencial, i que dia a dia guanya adeptes arreu del món gràcies a unes característiques que la fan única. I encara més,  fer-ho en una competició de tant alt nivell com la Barcelona Beach Soccer Cup, que es celebra per primera vegada a casa nostra.

 

En un esdeveniment d’aquestes dimensions, el FC Barcelona hi havia de prendre part activa. No només pel paper que juga l’entitat com a ambaixadora de la ciutat arreu del món, si no per la ferma creença que sempre hem mantingut de que el futbol, en totes les seves modalitats, es la millor eina per acostar fronteres i unir persones. I aquesta competició, en un marc incomparable com és el litoral de la nostra ciutat, en serà un gran exemple.  

 

El nostre club, a banda, reconeix en el futbol platja un evident potencial d’obrir noves portes i traçar nous camins que faciliten l’acostament de la marca FC Barcelona a nous aficionats, nous esportistes, i nous territoris. Els colors del nostre club i el nostre escut troben amb el futbol platja un nou company de viatge, amb el que explorar noves realitats i arribar encara més lluny. 

 

Acompanyeu-nos en aquesta experiència! Us esperem al Port Olímpic!

RESULTS & SCHEDULE
May 01, 2015 - May 03, 2015
Prev
Next
Country TV